PURETE- PROTIV AKNI KOD TINEJDŽERA

Piling za mladu kožu, Maska sa aktivnim ugljem, Matirajući fluid sa algama i cinkom

 

PURETE SET namenjen je tinejdžerima koji se bore sa aknama, upalama i mitiserima. Ovo su neretko i glavni izvori nesigurnosti dece koja su na prelazu ka odrasloj životnoj dobi.

Set čine 3 “PURETE člana”,  zahvaljujući kojima će tinejdžeri zavoleti svoj odraz u ogledalu.

1 član PURETE sastava je DOUBLE ACTION FACIAL SCRUB – neiritirajući piling za mladu kožu sa aknama i viškom sebuma. Ima mehaničko i enzimsko delovanje, zahvaljujući čemu kožu oslobađa mrtvih ćelija, pročišćuje i matira.

2 član – CHRACOAL FACE MASK – crna maska obogaćena biljnim aktivnim ugljem, koji matira kožu, pročišćuje pore i reguliše lučenje sebuma, koji na koži stvara neželjeni sjaj.

3 i omiljeni proizvod tinejdžera je MATYFAING MOISTURIZING FLUID. Ima trojako dejstvo: matira, hidrira i reguliše lučenje sebuma. Njegova lagana tekstura dodatno prija problematičnoj koži jer ne zatvara pore i na licu ostavlja osećaj svežine.

Preporučuje se:

  • Deci od 12-16 godine sa nepravilnostima na koži
  • Tinejdžerima sa prvom pojavom akni
Šifra:
SET3
Web cena:
7.830,00 rsd.
 Količina 

PREPORUČENA RUTINA NEGE:

1 KORAK - Nakon čišćenja kože lica DOUBLE ACTION FACIAL SCRUB nanosimo u tankom sloju koristeći četkicu ili vrhove prstiju. Zonu oko očiju obavezno zaobilazimo. Važno je da koža lica bude potpuno suva. Kada proteknu 3-4 minuta, navlažimo vrhove prstiju i sitnim kružnim pokretima umasiravamo piling u kožu. Fokusiramo se na delove lica gde se koža masti i javljaju akne (čelo, brada i sl.). Nakon 2-3 minuta proizvod detaljno ispiramo.

2 KORAK - CHARCOAL FACE MASK je maska koju je optimalno koristiti jednom u 15 dana. Na očišćenu i suvu kožu lica masku nanosimo u tankom sloju, zaobilazeći regiju oko očiju. Ostavljamo da deluje na koži do 10 minuta. Poslednjih par minuta vlažnim prstima nežno umasiravamo proizvod. Ostatke maske uklanjamo vlažnim tuferima, a zatim detaljno isperemo lice. Na lice nanosimo MOISTURIZING MATIFYING FLUID.

3 KORAK - MOISTURIZING MATIFYING FLUID koristimo svako jutro i veče nakon detaljnog čišćenja lica. Za maksimalne rezultate u borbi sa aknama i upalama preporučuje se u kombinaciji sa DOUBLE ACTION FACIAL SCRUB i CHARCOAL FACE MASK.

Isporuka je besplatna za registrovane korisnike. Troškovi isporuke za neregistrovane korisnike se naplaćuju po zvaničnom cenovniku kurirske službe Post Express i iznose 350 RSD.
Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

TRIO KUPANJAC ZA RADOSNE DANE

TRIO KUPANJAC ZA RADOSNE DANE

Šampon sa organskim medom, Hidrantna kupka sa čokoladom, Mleko za telo sa vanilom i medom

7.000,00 rsd.
    Nougatine Srbija © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.