Plaćanje karticama

 

Poštovani potrošači Vašu narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard ili Maestro platne kartice. Kartica mora biti važeća i izdata od strane neke od komercijalnih banaka.

Svoju online narudžbinu možete platiti platnom karticom. Odabirom ovog načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu Banca Intese. Kompletan platni proces se obavlja u okviru Banca Intesa ad. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje Banca Intesa ad Beograd. Svi podaci o Vašoj platnoj kartici su isključivo dostupni samo poslovnom sistemu Banca Intesa, što garantuje apsolutnu privatnost transakcije.

*Prilikom plaćanja biće otvorena stranica prikazana na slici.

 

*U naznačenim poljima potrebno je da unesete: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koji možete pročitati sa Vaše kartice.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Banke Intesa, a internet trgovac nema uvid u  podatke koji se razmenjuju.

  1. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD.
  2. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

*Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko organics.rs mora ispunjavati sledeće uslove:

  1. Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
  2. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.


Izjava o zaštiti privatnosti

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama se isključivo vrši preko portala Banca Intesa ad koja koristi programska rešenja sa najvišim stepen zaštite podataka u online transakcijama, što je bio ključni kriterijum odabira banke koja će organics.rs prodavnici pružati usluge online naplate. Zaposleni koji se bave prodavnicom organics.rs ni u kom obliku nemaju pristup podacima sa bankarskih kartica, već samo dobijaju od banke informaciju o izvršenoj uplati.

Želimo Vam uspešnu kupovinu.

Nougatine Srbija © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.