PRODAJNA MESTA NOUGATINE PROIZVODA

Online shop nougatine.rs

Originalne proizvode Nougatine kozmetike sa validnim rokovima upotrebe možete kupiti u našoj olnine prodavnici www.nougatine.rs. Dan nakon što primimo vašu porudžbinu proizvodi će biti poslati na naznačenu adresu.

         

BEOGRAD - Hotel Hyatt Regency,

Milentija Popovića 5, Novi Beograd

U Clubu Olimpus, wellness & spa centar hotela Hyatt Regency, nalazi se zvanično prodajno mesto Nougatine kozmetike.

Radno vreme kluba PON–NED 08:00h do 22:00h

Kontakt telefon: +381-11-301-1234

Hyatt Regency je moderan, luksuzni poslovan beogradski hotel, koji uživa pogodnosti položaja na Novom Beogradu - poslovnom delu Beogrda. Hotel raspolaže modernim sobama sa pogledom na grad i park. U restoranu hotela gosti mogu uživati u vrhunskim kvalitetnim gastronomskim specijalitetima, tradicionalne i internacionalne kuhinje. Olympus Fitness i Spa centar gostima pruža usluge na najvišem nivou uz stručne terapeute, zadovoljavajući potrebe i najzahtevnijih gostiju. Saznajte više o hotelu.

Hyatt Hotel
Hotel Mona Plaza
       

ZLATIBOR – Hotel Mona Plaza,

Miladina Pećinara 26, 31315, Zlatibor

U Inspirium wellness centru Hotela Mona Plaza Zlatibor, nalazi se zvanično prodajno mesto Nougatine kozmetike.

Radno vreme wellness centra: PON-NED 10:00h do 21.30h.

Kontakt telefoni:
+381-31-841-190
063 571 804

Hotel Mona Plaza nalazi se u samom centru Zlatibora, okružen predivnom borovom šumom. Uz smeštajne kapacitete, hotel nudi mnoštvo opcija za razonodu, zabavu i obroke,poput Restorana Perun, Vila i Lada Bara, igraonice za decu Monica, kao i kompletno opremljenog Wellness centra - Inspirium, koji je na raspolaganju svim gostima tokom njihovog boravka. Saznajte više o hotelu

       

KOPAONIK – Hotel Gorski,

U Wellness i Spa centru hotela Gorski nalazi se zvanično prodajno mesto Nougatine kozmetike.

Radno vreme wellness i spa centra: PON-NED 10:00h-22:00h

Kontakt telefon: +381 36 51 55 088

Hotel Gorski je smešten u samom srcu Kopaonika. Pored komfornih, modernih soba gosti mogu uživati u Wellness & Spa centru. Jedinstven spa sadržaj je posvećen relaksaciji i zdravlju tela. Otvoreni i zatvoreni bazen sa pogledom na vrhove Kopaonika, pružiće vam maksimalnu relaksaciju. Zbog svega navedenog hotel Gorski je jedan od najpopularnijih hotela na Kopaoniku. Saznajte više o hotelu.