Načini plaćanja

 

Proizvode poručene putem internet prodavnice nougatine.rs, možete platiti na više načina.

  1. Pouzećem, gotovinski u trenutku isporuke
  2. Platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu
  3. Virmanom, uplatom na naš tekući račun

Detalje o načinima plaćaćanja možete videti u nastavku teksta ili saznati direktnim kontaktom naše Službe prodaje na telefon 069-500-99-99, svakog radnog dana od ponedeljka do petka od 9.00h do 17.00h.

 

Prvi način: Plaćanje pouzećem

 

Ovaj način plaćanja podrazumeva da platite robu kuriru u kešu prilikom preuzimanja.

U trenutku kada Vam naša kurirska služba Post express bude isporučila pošiljku sa robom koju ste poručili, na Vašu kućnu adresu ili adresu isporuke koju ste naznačili prilikom porudžbine, izvršićete plaćanje.

Novčani iznos koji ćete platiti na ruke kuriru je onaj koji ste dobili u obračunu prilikom porudžbine i nijedan dodatni trošak neće biti uračunat.

Plaćanje kuriru vršite isključivo gotovinom (kešom). 

Roba koja se plaća pouzećem biće isporučena najranije narednog radnog dana,a najkasnije dva dana nakon izvršene porudžbine. Nakon napravljene porudžbine, narednog radnog dana možete očekivati robu na adresi koju ste naznačili prilikom porudžbine. Naš agent prodaje će Vas obavestiti o trenutku isporuke robe, kao i kada možete da očekujete pošiljku.

 

Drugi način: Plaćanje platnim karticama

 

Vašu narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, Master Card , Dina Card, Amex ili Maestro platne kartice. Kartica mora biti važeća i izdata od strane neke od komercijalnih banaka.

Odabirom ovog načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu Banca Intese. Kompletan platni proces se obavlja u okviru Banca Intesa ad. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje Banca Intesa ad Beograd. Svi podaci o Vašoj platnoj kartici su isključivo dostupni samo poslovnom sistemu Banca Intesa, što garantuje apsolutnu privatnost transakcije.

Prilikom plaćanja biće otvorena stranica prikazana na slici.

 

 

U naznačenim poljima potrebno je da unesete: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koji možete pročitati sa Vaše kartice.

 

 

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Banke Intesa, a internet trgovac nema uvid u  podatke koji se razmenjuju:

  1. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD.
  2. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko thalionshop.rs mora ispunjavati sledeće uslove:

  1. Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
  2. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

 

Izjava o zaštiti privatnosti

 

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama se isključivo vrši preko portala Banca Intesa ad koja koristi programska rešenja sa najvišim stepen zaštite podataka u online transakcijama, što je bio ključni kriterijum odabira banke koja će organics.rs prodavnici pružati usluge online naplate. Zaposleni koji se bave prodavnicom organics.rs ni u kom obliku nemaju pristup podacima sa bankarskih kartica, već samo dobijaju od banke informaciju o izvršenoj uplati.

Roba koja se plaća pouzećem biće isporučena najranije narednog radnog dana,a najkasnije dva dana nakon izvršene porudžbine. Nakon napravljene porudžbine, narednog radnog dana možete očekivati robu na adresi koju ste naznačili prilikom porudžbine. Naš agent prodaje će Vas obavestiti o trenutku isporuke robe, kao i kada možete da očekujete pošiljku.

 

Treći način: Plaćanje fakturom

 

Ukoliko se odlučite da platite robu preko fakture nakon izvršene porudžbine dobićete na mail fakturu sa jasno iskazanim podacima o narudžbini: 

- spisak poručenih proizvoda, 

- jedinična cena svakog poručenog proizvoda, 

- količina poručenih proizvoda, 

- ukupna cena poručenih proizvoda, 

- jedinstveni ID narudžbine dodeljen od strane Prodavca.

Na fakturi će stajati tekući račun na koji treba da izvršite uplatu. Jedan radni dan nakon izvršene uplate kompletnog iznosa roba će biti isporučena na kućnu adresu ili adresu koju ste naznačili u porudžbini.

Roba koja se plaća pouzećem biće isporučena najranije narednog radnog dana,a najkasnije dva dana nakon izvršene porudžbine. Nakon napravljene porudžbine, narednog radnog dana možete očekivati robu na adresu koju ste naznačili prilikom porudžbine. Naš agent prodaje će Vas obavestiti o trenutku isporuke robe, kao i kada možete da očekujete pošiljku.

 

Želimo Vam uspešnu kupovinu.

Nougatine Srbija © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.