ISPORUKA PORUČENE ROBE

 

Rok isporuke

 

Naručene proizvode isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, odnosno u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane Post express-a. Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme "ZAVRŠI KUPOVINU", na svoju e-mail adresu, koju ste ostavili prilikom popunjavanja podataka, dobićete automatsku potvrdu o uspešnoj kupovini.

Porudžbina će od strane naših referenata biti procesuirana u što kraćem roku. Naša služba za obradu i isporuku porudžbina radi svakog radnog dana (od ponedeljka do petka). Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Ukoliko želite da Vas kontaktiramo telefonom i pošaljemo obaveštenje SMS porukom, molimo Vas da to naznačite u napomeni prilikom slanja porudžbine.

 

Preuzimanje pošiljke

 

Period obrade porudžbine je najčešće 1-2 radna dana. Sve porudžbine kreirane do 14h, biće poslate istog dana, porudžbine kreirane posle 14h biće poslate sutradan.

Isporuka robe se vrši Post expressom na Vašu adresu jedan dan nakon slanja. Porudžbine kreirane petkom i vikendom biće obrađene i poslate u ponedeljak, a isporuka na naznačenu adresu biće izvršena u utorak. Post express dostavlja pošiljke na adresu, koju je kupac naveo u porudžbini, radnim danima u periodu od 9 -17h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

 

Cena isporuke

 

Isporuka je besplatna za registrovane korisnike. Troškovi isporuke iznose 350 RSD.

Obaveštenje o ceni isporuke dobićete na Vaš e-mail, nakon uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.

Nougatine Srbija © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.