NOUGATINE UNIVERZUM

Čitav svet slatkih aroma i tekstura kreiran u čast dece

Šta čini nougatine univerzum?

Nougatine je mnogo više od proizvoda za kućnu negu što nazivamo kozmetikom za decu. Zamisao tvoraca Nougatina je u stvaranju “dečijeg univerzuma” koji će različite segmente njihovog svakodnevnog života i aktivnosti obojiti najlepšim bojama i zasladiti najslađim aromama detinjstva uz adekvatnu negu kože !

Zato je Nougatine-ov stručni tim razvio koncepte povezivanja kozmetike sa aktivnostima dečijeg života u kojima su ranije korišćeni neadekvatni proizvodi, koji nisu prilagođeni dečijem uzrastu. U ponudi postoje 4 Nougatine programa.

Nougatine “Party”

dečije zabave sa Nougatine-om

Rođendani i zabave su najvažniji dani u životu naših najmlađih. Odbrojavanje često počinje i nekoliko meseci unapred. Lista želja i ideja uglavnom je duga, ponekad previše bajkovita, ali svakako da pred roditelje postavlja “ozbiljan” zadatak:

Kako napraviti nezaboravnu proslavu za svog mališana?

Nougatine “PARTY” je koncept zabave koji već nekoliko godina oduševljava mališane širom Evrope, a modernim mamama i tatama značajno olakšava organizaciju proslave. Naše programe razvili su eksperti Nougatine u saradnji sa profesionalnim animatorima i dečijim vaspitačima.

Ukoliko želite PRAVI SPA PARTY u vašem domu ili objektu koji pruža ovu vrstu usluga - kontaktirajte nas na mail nougatine@wsb.rs i naš tim će vam dostaviti ponudu i pružiti svu neophodnu podršku za uvođenje programa.

Nougatine “Play”

program za dečije igraonice sa Nougatine-om

Nougatine je jedini kozmetički brend u svetu sa sertifikovanim programom edukacije dece o koži. Programi su kreirani kroz igru i interakciju gde deca otkrivaju “SVE TAJNE KOJE KRIJE NAŠA KOŽA” upoznavajući se sa važnošću svog najvećeg organa, značaju higijene, ali i nege kože. Interaktivni programi namenjeni su deci od 5 do 12 godina i deo su ponude velikog broja dečijih igraonica u zemljama Evrope i ostatka sveta.

Šta igraonica dobija uvođenjem Nougatine “PLAY” programa u svoju ponudu ?

Nougatine “PLAY” učiniće program igraonice bogatijim i sadržajnijim. Dečije proslave za one koji odaberu da jedan deo zabave bude Nougatine “PLAY” program će postati zabavnije, originalnije i deca će poneti nezaboravno iskustvo uživanja u aromama. Programi će omogućiti da deca steknu i osnovno znanje o koži i potrebe za njenom negom.

Ukoliko želite NOUGATINE PLAY u vašoj dečijoj igraonici kontaktirajte nas putem maila nougatine@wsb.rs i naš tim će vam dostaviti ponudu i pružiti svu neophodnu podršku za uvođenje programa.

Nougatine “Wellness”

usluge za decu u wellness centrima

Prava “poslastica” od Nougatine-a je Wellness & Spa ponuda tretmana i masaža. Polemike da li je deci mesto u Wellness centrima odavno je “pregazila” realnost. Najmlađi gosti imaju sve veći udeo u ukupnom broju posetilaca Wellness & Spa centara širom sveta. Naše spa usluge kategorisane su vodeći računa o životnoj dobi dece i sprovode se uz upotrebu Nougatine profesionalnih proizvoda koji su 100% prilagođeni dečijoj koži i organskog su porekla.

Šta Wellness & Spa dobija uvođenjem Nougatine “WELL-NESS” programa u svoju ponudu ?

Sve veće prisustvo dece Wellness & Spa centrima motivisalo je menadžere hotela da upute zahteve kozmetičkoj industriji i animatorima da kreiraju programe koji će unaprediti kvalitet boravka svojim “malim” korisnicima. Nougatine “WELLNESS” program sadrži nekoliko tretmana za decu različitog uzrasta. Tretmani se nude kao nezavisni za decu starije dobi i programe za majku i ćerku koji omogućavaju, pored nega mladih dama, interakciju i jaču emocionalnu povezanost između dece i roditelja.

Ukoliko želite da uvrstite Nougatine tretmane u ponudu Vašeg Wellness & Spa centra kontaktirajte nas putem maila nougatine@wsb.rs i naš tim će vam dostaviti ponudu i pružiti svu neophodnu podršku za uvođenje programa.

NOUGATINE “BEAUTY”

usluge za decu u kozmetičkim salonima

Ponekad briga o koži dece zahteva mnogo više od redovnog korišćenja krema i drugih proizvoda kod kuće. Posete kozmetičaru sve su prisutnije čak i u mlađoj životnoj dobi. Nougatine kozmetika sadrži liniju profesionalnih proizvoda za kozmetičke salone koji pružaju usluge tretmana lica deci od 3 do 16 godina, prilagođene životnoj dobi i problematici koja se tretmanom targetira.

Šta kozmetički saloni dobijaju uvođenjem Nougatine “BEAUTY” programa u svoju ponudu ?

Sve veća potreba za tretmanima koji su prilagođeni potrebama samog klijenta je uticala da se i u kozmetičkoj industriji razviju tretmani za decu. Nougatine “BEAUTY” je pružio odgovor u vidu tretmana za prve akne u predtinejdžerskom uzrastu (za mlađe od 16 godina) kada apsolutno nije preporučljivo da se primenjuju klasični tretmani namenjeni starijima od 16 godine jer koža dece još uvek nije spremna za tu vrstu tretiranja.

Nougatine formula za uspeh

Naši tretmani su prisutni u Srbiji u više od 20 objekata kao što su: Hotel Hyatt Regency Beograd, Hotel Mona Plaza Zlatibor, Hotel Gorski Kopaonik, Hotel Izvor Aranđelovac itd.

Nougatine Srbija © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.