ZAŠTO SE JAVOROV SIRUP NAŠAO U “NOUGATINE” PROIZVODIMA?

Šta je Vaša prva asocijacija na javorov sirup?
Kanada i čuvene palačinke sa javorovim sirupom?
Upoznajte drugu stranu ovog čudesnog sastojka!

Javor - prirodni eliksir kože

Dermatološki hemičar Ben Kaminski prvi je počeo da se interesuje za ovo nesvakidašnje drvo. Fascinirala ga je izdržljivost javora i moćni imunitet njegovog stabla koje se odupire teškim kanadskim zimama. Godinama nakon toga su sprovođena brojna istraživanja, koja su rezultirala prvim kozmetičkim proizvodima za žene na bazi javorovog sirupa.

Tako je počela “kozmetička biografija” ovog magičnog sastojka!

Organski javorov sirup sadržan u svim Nougatine proizvodima

Javorov sirup je poznat kao “zaštitni sok”, koji čuva koru javorovog drveta. Isti efekat ima i kada je koža u pitanju štiti je od dejstva negativnih faktora iz spoljašnjosti poput sunca, vetra, hladnoće, zagađenog vazduha, slobodnih radikala, isušenog vazduha u stanovima i sl.

 

Javorov sirup odgovor na potrebe dečje kože

Tvorce Nougatine-a inspirisala je jedinstvenost dečje kože i potreba za prilagođenom negom. U cilju kreiranja odgovarajućih proizvoda naučna istraživanja su ih uputila na snažni eliksir, koji se dobija iz čudesnog javora.

Znajući da je koža dece nežna i osetljiva u paletu ključnih aktivnih sastojaka uvrstili su JAVOROV SIRUP ORGANSKOG POREKLA kao jednu od 4 komponente Nougatine patenta “Organic Hydro Protect Complex”-a.

A šta javorov sirup “čini” za kožu mališana?

HRANI

HIDRIRA

JAČA

 

… upravo smo Vam otkrili delić Nougatine tajne. Svaki put kada pred spavanje zagrlite i poljubite svoje “Nougatine” mališane osetićete nežnost i mekoću njihove kože koja podseća na pamuk. Setite se tada ovog “hrabrog” i “upornog” drveta koje se odupire najhladnijim zimama i čuva svoje najbolje sokove kako bi ih stavio u službu besprekorno lepe kože.

 

Nougatine Srbija © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.