ZAŠTO NOUGATINE ZA VAŠE DETE?

Kakav vazduh dišemo? Šta zapravo jedemo?

Kolika je istinska štetnost izlaganju suncu i zagađenom vazduhu?

Kako da zaštitimo svoje dete od svih negativnih uticaja?

Verovatno su ovo samo neka od pitanja koja u toku dana okupiraju Vaše misli

Koja kozmetika je dobra za negu dece?

Posebna zabrinutost javlja se kada donosimo odluke koje se tiču naših najmlađih bilo da je u pitanju izbor hrane, igračaka, način ispunjavanja slobodnog vremena ili kozmetički proizvodi kojim negujemo njihovu kožu! Imamo odgovor na ovo pitanje.

10 RAZLOGA ZAŠTO ĆETE SA NOUGATIN-OM IMATI JEDNU BRIGU MANJE

PRIRODNA KOZMETIKA

Nougatine je sertifikovana prirodna kozmetika namenjena deci od 3 do 16 godine starosti. Svaki Nougatine proizvodi ima više od 95% prirodnog sastava

ORGANSKE AKTIVNE KOMPONENTE

Aktivne supstance su organskog porekla. “ORGANIC HYDRO PROTECT COMPLEX” koji se nalazi u svim proizvodima sadrži organska ulja makadamije, badema, ši butera i meda.

VISOKA KONCENTRACIJA AKTIVNIH SUPSTANCI

U odabiru kozmetičkog proizvoda nije bitan samo sastav već i udeo aktivnih supstanci koje zaista deluju i čine da proizvod odgovori nameni i postigne obećani efekat.

FORMULACIJE PRILAGOĐENE DEČIJEM UZRASTUE

Aktivne supstance su organskog porekla. “ORGANIC HYDRO PROTECT COMPLEX” koji se nalazi u svim proizvodima sadrži organska ulja makadamije, badema, ši butera i meda.

NAUČNA DOSTIGNUĆA INTEGRISANA U PROIZVODE

Nougatine je u saradnji sa francuskim biomedicinskim istraživačkim centrom PERITESCO kreirao proizvode koji u potpunosti neguju i štite kožu dece uzrasta od 3 do 16 godina.

FORMULACIJE KOJE SE RAZLIKUJU OD PROIZVODA ZA BEBE I ODRASLE

Koža dece uzrasta od 3 do 12 godina se razlikuje od kože odraslih i kože beba. Svi Nougatine proizvodi kreirani su za decu i to na bazi naučnih studija.

PROIZVODI PREPORUČENI OD STRANE DEČIJIH DERMATOLOGA

Sinergija znanja o kozmetici ali i o njihovim budućim korisnicima rezultirala je linijom koju mališani sa radošću koriste i zbog koje usvajaju rutine nege i zaštite kože” izjave dermatologa.

100% BEZBENDNI PROIZVODI

Proizvodi koji su 100% bezbedni za decu. Svaki nov proizvod mora sačekati 30 meseci i proći čitav niz studija pre nego što u komercijalnom smislu “ugleda svetlo dana”.

EKOLOŠKI PROIZVODI

Pored brige o malom čoveku, Nougatine brine i o sredini u kojoj on živi i kakav mu svet ostavlja. Logika eko-dizajna je imperativ brenda. Ni jedan Nougatine proizvod na narušava eko-sistem

100% FRANCUSKO POREKLO

Svakom poznavaocu kozmetičkih trendova jasno je da “biti francuski” u ovoj industriji ima posebnu težinu. Francuska je država sa najstrožijim regulativama i najzahtevnijim korisnicima kozmetike. Brend ponosan na zastavu kraj svog imena.

Nougatine Srbija © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.